FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Овај сајт је покренут од стране неколико коментaтора, који су се уморили од цензурисања, самоцензурисања на другим сајтовима, и због тога одлучили да направе сајт где ће моћи слободно да размењују мишљења. Наша идеја је да направимо место без цензуре, где свако може да слободно изнесе своје политичко мишљење и опредељење. Гарантујемо да на овом сајту нико неће бити цензурисан због својих политичких уверења, и да нико неће бити протежиран или малтретиран на основу симпатија или антипатија администратора Српске Акције.

Очекујемо да се у опхођењу негује култура дијалога тако да вређања, позиви на криминалне, или злочиначке активности, неће бити дозвољене. Такође неће бити дозвољено троловање, роварење по сајту припадника служби, коришћење дуплих никова, сексуално злостављање, малтретирање коментатора , као и друге негативне активности усмерене против сајта. Администратори сајта имају право да у сваком тренутку, са или без опомене, удаље са сајта појединце чија је активност на било који начин усмерена против сајта, коментатора или оних који подржавају овај сајт.

За нове коментаторе процес укључења у коментаторску заједницу Српске Акције је прилично једноставан. Уколико креирате Дискус () налог (или га већ имате), код првог коментарисања мораћете да верификујете мејл адресу, тако што ћете кликнути на линк који ће вам Дискус послати на ваш мејл. Уколико желите да коментаришете анонимно, ваши коментари ће морати да буду одобрени од администратора Српске Акције, што ће успорити појављивање ваших коментара. У случајевима када администратор утврди добронамерност анонимнонг коментатора, његово је дискреционо право да дозволи анонимном коментатору коментаре без одобрења.

Надамо се да ћемо током времена окупити заједницу слободних, равноправних, људи око овог сајта, који ће на овај или онај начин да му допринесу, а са тим доприносом ће помоћи ширењу свести о томе да је Србија данас окупирана земља. Србија није окупирана тенковима и војском, она је окупирана психолошким ратом који се спроводи преко окупираних медија, и окупираног образовног система. Окупациони намесници у Србији су пре свега НВО финансиране са Запада и из нашег буџета, па онда и политичари, који уместо да проводе политику која је у интересу народа, проводе политику западних сила. Да би Србија опстала и постала просперитетна држава, она мора да буде слободна. Наш циљ је да у тој борби за слободу учествујемо тако што ћемо се окупљати, удруживати и помагати једни друге. Ми не маримо да ли сте левичар или десничар, да ли сте високи или ниски, да ли живите у Србији или ван ње. Једнино што од Вас очекујемо је да волите своју земљу, брдовиту Србију, да желите да јој помогнете и да сте поносни на оно шта сте. Надамо се да ће из овог нашег окупљања произићи и акције које ће бити корисне за нашу земљу и наш народ. Стога и назив: Српска Акција.