FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БЕОГРАД, (Њуз) – Популарни универзитет Мегатренд организовао је овог викенда мењажу доктората на добро познатом месту на Теразијама.

Како сазнаје Њуз, на седници ректората овог универзитета оцењено је да је потребно мало изаћи ван сувопарних академских токова те бројним докторантима пружити мало разоноде која уз то може бити и корисна.

- Ово је сјајно. Цео пројекат ће се показати као одличан маркетиншки потез, верујем бољи чак и од оног када је Наташа Беквалац доведена за предавача на нашем престижном универзитету – рекао је за Њуз један момак који је дошао на Теразије да докторат из области економије замени за докторат из културологије.

- Досадило ми је да будем доктор економских наука. Знате ли да то уопште није она врста доктора што оперише пацијенте. Сада га мењам за докторат из културологије, ћале ми је рекао да сам некултуран јер срчем супу док ручам, па желим да му нов докторат натрљам право у лице – закључио је овај младић.

На лицу места нашло се преко 100 доктораната овог универзитета, а најтраженији су били докторати из области медицине, па сте тако неретко морали да дате два економска за један медицински докторат.

У једном тренутку људи који су мењали докторате ушли су у сукоб са онима који су на том месту данима мењали сличице за Светско првенство у фудбалу.

- Ови што мењају сличице су нас напали да им заузимамо место код чесме. Не знам у чему је проблем, и ми смо поштено купили докторате као што су они сличице, зашто не бисмо имали право да их мењамо ако то желимо – рекао је видно разочарани доктор ПЕС-ологије са Мегатренда.

- Ма иди бре, дошао сам да заменим неке сличице за унука, и један тип ми узе Дрогбу а ували ми докторат из биохемије. Шта да кажем унуку? – изјавио је за Њуз видно разочарани дека, који је од јуче и сам постао доктор астрофизике у замену за сличицу Кристијана Роналда и две сребрне сличице.

Екипа Њуза

(Њуз.нет)