FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Биће Новорусија! Олигарси напоље! Моћ правим, обичним људима. Ово је наша шанса, први пут у много деценија, да изградимо праведно, људско и хумано друштво.

ШТО СЕ ТИЧЕ ИЗДАЈЕ СТРЕЛКОВА И ИЗДАЈЕ УОПШТЕ.

Постоје многи који нису волели оно што је почето, и који не желе да помогну да то дође до свог логичног завршетка.

Они имају само новац, власт и имовину у својим главама. А зашто су се људи југоистока подигли на устанак? Је ли то било само да би могли да изгубе безбројне животе, да изгубе своју егзистенцију, и перспективу за будућност?

Ако се боримо за интересе народа, није ли до самих људи да одлуче исход ове борбе? Да га испрате комплетно од почетка до краја ...

Ко се од ових такозваних припадника влада ДНР и ЛНР потрудио да тражи мишљење Добровољаца који су изгубили своје другове у биткама, мишљење људи Новорусије који су изгубили очеве, синове и кћери у овој борби за право да живе слободно и да изаберу свој пут? Верујем да нико од њих није. Све ово изгледа као да је фарса; спектакл, у којем је улога народа Новорусије је да учини представу занимљивијом.

Било је неколико фаза ове издаје Новорусије (укључујући и "оставку" Игора Ивановича Стрелкова). По мом мишљењу, сада смо сведоци још једног покушаја, путем преговора, да се заустави отпор и да спречи уништавање олигархијске власти у Украјини. Пета колона у акцији ... Пренос власти од олигархије народу постаје ноћна мора такозване међународне заједнице. Постало је одавно свима јасно да светом владају људи попут Валтсмана [Порошенко], Чубаиса и Рокфелера. За њих, уклањање са власти је идентично са смрћу.

Шта је оно што сада видимо? АРАНЖМАНИ! И то са ким? За преговарачким столом: часни Кучма! Током његове владавине, дебеле мачке су се намножиле и повећале своје апетите! Корупција је порасла до неслућених размера. Он би требало да буде кривично гоњен, а не да се са њим преговара! Шта ће се десити са специјалним статусом Новорусије, када непромењене плаћене убице остају на власти? Које гаранције се могу договорити са људима који су елиминисали реч ИСТИНА из свог речника?

Само капитулација Кијева може да реши тренутну ситуацију. Само одвајање пословних интереса од власти може да понуди шансу да се изгради држава са људским ликом. Само кривично гоњење оних који су узурпирали моћ, такозваних припадника светске "елите" може да омогући људима да поврате своје достојанство. У супротном све је било узалуд, све пароле и све жртве.

Да ли желимо да останемо као марионете у рукама интелектуалаца из фотеља? Не прихватам такву перспективу! Ми нисмо узели оружје да би стали на пола пута.

Увек је било и увек ће бити страха. Сада се многи се плаше од зиме која се приближава. Ово је инстиктивни, животињски страх за опстанак. Много више ме плаши перспектива кмета - марве у власништву углађених феудалаца.

Ја ћу наставити до краја, док не достигнемо зацртани циљ! До потпуне и безусловне победе слободног и поносног Руског Словенског Света !!!

Превео: Александар Михајловић