FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

УКРАЈИНСКИ ПИЛОТ КОЈИ ЈЕ ЗА НОВАЦ РАКЕТИРАО ЦЕНТАР ЛУГАНСКА ОДБИЈА ДА ДАЉЕ ЛЕТИ

  

         КРИМСКИ информативни сајт Севоборона-Информациона одбрана објавио је да украјински војни пилоти одбијају лете и да бомбардују Славјанск и друге градове и насеља на територији Доњецке и Луганске народне републике.

 

         Уз указивање: да је кијевска хунта због тога присиљена да тражи и ангажује пилоте-најамнике.

         И прецизирање и наглашавање: „У овом тренутку имају договор са пилотима-најамницима из Србије и Хрватске. Са Грузијом нису ништа урадили – ниво грузинских победоносних пилота је тако „висок” да је Кијеву било жао технике. А Грузини су били најјефтинији”.

         Ово откриће објављено је у тексту под насловом „Установљена личност једног од пилота-убица мирних грађана Луганска”.

         У истом тексту је претходно – о пилоту из наслова текста – било написано:

         „Постоје све пријанте новости о пилоту који је ракетирао зграду обласне администрације у Луганску. Реч је о украјинском војном пилоту, оцу двоје деце, који се полакомио на веома велики новац Коломојског. Ко је он – то је добро познато војним пилотима. Њему није остало да још дуго лети – могу му тврдо слетање приредити његови. Војни пилоти не воле колеге које се продају. Он је већ опоменут јер је био погођен изнад Славјанска. Он је био у оном Су-25 који је сав у диму одлетео у базу. Он је том приликом осетио ледени дах судбине”.

         Кримски сајт открива и да је тај украјински пилот замолио да више не лети јер има двоје деце. А да су му Порошенкови људи  предочили: да мора летети и убијати и даље управо зато што има двоје деце.

         http://infoborona.org/2014/06/08/ustanovlen-odin-iz-pilotov-ubijc-mirnyx-luganchan/

fakti.org