FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Преносимо једно од РЕАГОВАЊА портала Србија Данас на тренутну ситуацију у Србији, који је на други начин сагледао и дао другачије мишљење од овог који је данас на екранима „званичне Србије“. Са овим смо повезали и РЕАГОВАЊЕ о ТРАГЕДИЈИ У ОБРЕНОВЦУ које је записано дан раније…

 18.05.2014. СРБИЈА ДАНАС

       

Режим Александра Вучића уз помоћ државних и осталих режимских медија већ данима сакрива истину о правом стању у поплављеном Обреновцу и настрадалима којих је на стотине. Данас је по налогу МУП-а Републике Србије Обреновац блокиран и у њега није могуће ући. То није омогућено ни независним новинарским екипама али јесте омогућено неколицини режимских медија који су данас били у пратњу министра и директора полиције.

То је једини град у Србији данас који се налази под таквим треманом МУП-а. Изговори који се користе за то су наравно они да су у току акције евакуације и спашавања народа из Обреновца али истина је много ружнија и веома незгодна за режим Александра Вучића.

До нас из веома поузданих извора који су укључени у саму акцију спасавања у Обреновцу долазе информације да је у том граду у поплавном таласу страдало на стотине људи. Стижу информације о зградама и кућама пуних људи које су се урушиле под притиском воде.

Тоталном цензуром државних и режимских медија режим покушава да сакрије истину да смо у Обреновцу као народ и као држава доживели тоталну и апсолутну НАЦИОНАЛНУ КАТАСТРОФУ првенствено због неспособности актуелног режима Александра Вучића. Иако је се знало већ у среду послеподне да ће поплавни талас ударити у Обреновац апсолутно ништа није урађено на време да би се становништво на време упозорило и евакуисало из града.

Колико пута сте чули изјаве д аје ситуација под контролом. Само дан пре катастрофе у Обреновцу премијер Александар Вучић се безбрижно смешкао у Коцељеви као да се налази на модној писти.

   

Застрашујућа је чињеница да је су до Обреновца пре стигле спасилачке екипе из Русије и то преко Ниша и то два дана пре него што су се у Обреновцу појавиле две амфибије Војске Југославије.

Оно што је још страшније је чињеница да је по повратку из Обреновца где је се возикао тог дана у чамцу у коме је уместо њега требало да буду или људи који се евакуишу или професионални спасиоци премијер Александар Вучић на седници владе веома неукусно комуницирао са министрима покушавају да тако сакрије страх од одговорности јер је пре те седнице од одговорних из полиције и војске добио информације о правим размерама катастрофе у Обреновцу што је и потврђено нашем порталу.

    

Националну трагедију коју смо доживели у Обреновцу пре свега због неспособности актуелне власти неће моћи да заташкате и то вам је обећање које вам дајемо. Народ Србије знаће апсолутну и тоталну истину о правом стању ствари и масовним жртвама у Обреновцу а сви они који су за то одговорни биће кривично и политички одговорни и процесуирану у сладу за важећим законима!

За заташкивање, пласирање дезинформација и лажи што државни органи и неки њихови представници управо раде посебно ћете кривично одговарати!

Србија данас

 

ОБРЕНОВАЦ: Једна проста истина

   

Само објавите истину једну просту, коју не сме нико да каже, јер би показала наспособност просветитеља Вучића и осталих полтрона његових. У Обреновцу тренутно плутају лешеви људи, и то више од 100 лешева, а о стоци да не причамо. Шабац уопште није био критичан ни најмање, него је требала да се дигне фрка да се замаскира ситуација у Обреновцу где се показала неспособност, јер ипак то је национална катастрофа.

У Шапцу су људи држали ситуацију по контролом, и кризни штаб је добро радио, али је Вучић дигао вештачку фрку и поставио све напредњаке у тај штаб. Тренутна евукација Барича је такође фарса, намерно поплављују тај део поред Обреновца да би испало како раде на време свој посао, а тај део није био уопсте угрожен. Тако да ће сада због њихове неспособности страдати многа околна села у Обреновцу. Људи не знам шта да вам казем, ако хоћете напишите несто и објавите, ако нећете, све најбоље.

Поздрав

Србија данас

 

У Обреновцу је НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, настрадале су на стотине људи!

   

Према сазнањима НСПМ, потврђених из више извора, у Обреновцу је од поплаве настрадало више од 100 особа. Већина су страдали у својим домовима, а неки у колима при покушају евакуације.

НСПМ

 

И СТВАРНО, ПИТА СЕ ЦЕЛА СРБИЈА:

Где су нестали српски хеликоптери после државног удара 5. октобра 2000 године?

  

ПРЕ ДРЖАВНОГ УДАРА ОД 5.ОКТОБРА СРБИЈА ЈЕ ИМАЛА ПРЕКО 100 ХЕЛИКОПТЕРА, ГДЕ СУ ЗАВРШИЛИ?